|
|
Veröffentlichungen "Olbrich, Natalie"
Anzahl der Einträge: 34.
-
-
-
-
-
-
-
-
Erschbamer, Greta ; Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie:
Destination Design - Evolution und Revolution des Wandels.
In: Pechlaner, Harald ; Erschbamer, Greta ; Olbrich, Natalie (Hrsg.): Destination Design : Neue Ansätze und Perspektiven aus der Designforschung für die Entwicklung von Regionen und Destinatonen. -
Wiesbaden : Springer, 2023. - S. 3-16
ISBN 978-3-658-39878-1 ; 978-3-658-39879-8
10.1007/978-3-658-39879-8_1
-
-
Philipp, Julian ; Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie:
Perspectives on the Role of Culture and Creativity in Destination Governance.
2022
Veranstaltung: The European Network on Cultural Management and Policy (ENCATC). 30th ENCATC Congress : Internationalization in Focus: Theoretical, Strategic, and Management Perspectives in Education, Research, Policy and Practice, 17.-19.Oktober 2022, Brüssel/Antwerpen, Belgien.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung, Poster)
-
-
-
-
-
Fritz, Klaus-Peter ; Olbrich, Natalie:
Food and Beverage Festivals.
In: Buhalis, Dimitrios (Hrsg.): Encyclopedia of Tourism Management and Marketing. -
Cheltenham, UK : Edward Elgar Publishing Ltd, 2022. - S. 272-275
ISBN 978-1-80037-748-6 ; 978-1-80037-747-9
10.4337/9781800377486.food.beverage.festivals
-
Olbrich, Natalie ; Fritz, Klaus-Peter:
Food and Beverage Tourism.
In: Buhalis, Dimitrios (Hrsg.): Encyclopedia of Tourism Management and Marketing. -
Cheltenham, UK : Edward Elgar Publishing Ltd, 2022. - S. 281-284
ISBN 978-1-80037-748-6 ; 978-1-80037-747-9
10.4337/9781800377486.food.beverage.tourism
-
Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes:
Perspectives : New Sensitivity for Addressing Urban Development and Climate Change.
In: Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes (Hrsg.): Towards an ecosystem of hospitality : location, city, destination. -
Carmarthenshire, Wales, UK : Graffeg, 2022
ISBN 9781802581867 ; 9781802581850
-
Thees, Hannes ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian:
The Tourism System in Flux - Frontiers, Trends & Crises.
In: Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes (Hrsg.): Towards an ecosystem of hospitality : location, city, destination. -
Carmarthenshire, Wales, UK : Graffeg, 2022. - S. 17-23
ISBN 9781802581867 ; 9781802581850
-
Philipp, Julian ; Thees, Hannes ; Olbrich, Natalie:
Towards Common Ground : integrating Destination, Location and Living Space.
In: Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes (Hrsg.): Towards an ecosystem of hospitality : location, city, destination. -
Carmarthenshire, Wales, UK : Graffeg, 2022. - S. 33-41
ISBN 9781802581867 ; 9781802581850
-
Eckert, Christian ; Herbold, Valentin ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Schraud, Melissa ; Schwing, Madlen ; Stich, Laura ; Störmann, Elina ; Thees, Hannes ; Zacher, Daniel:
Taking Action : Workshop for Shaping the Ecosystem of Hospitality in NRW.
In: Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes (Hrsg.): Towards an ecosystem of hospitality : location, city, destination. -
Carmarthenshire, Wales, UK : Graffeg, 2022. - S. 191-195
ISBN 9781802581867 ; 9781802581850
-
Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes:
Tourism and Tourism Services in Transition : What Are the Challenges and How Should Tourism Change?
In: Pechlaner, Harald ; Olbrich, Natalie ; Philipp, Julian ; Thees, Hannes (Hrsg.): Towards an ecosystem of hospitality : location, city, destination. -
Carmarthenshire, Wales, UK : Graffeg, 2022. - S. 197-203
ISBN 9781802581867 ; 9781802581850
-
-
-
-
-
-
Pforr, Christof ; Volgger, Michael ; Olbrich, Natalie ; Pechlaner, Harald ; Arlt, Wolfgang Georg:
Developing Traditional Culinary Tourism Experiences for the Asian Outbound Market in Australia and Germany/Die Entwicklung traditioneller kulinarischer Erlebnisse für den asiatischen Outbound-Markt in Australien und Deutschland.
In: Rüdiger, Jens ; Wagner, Daniela ; Dreyer, Axel ; Stückl, Albert Franz (Hrsg.): Kulinarischer Tourismus und Weintourismus : Culinary and Wine Tourism Conference 2020. -
Wiesbaden : Springer, 2021. - S. 23-33
ISBN 978-3-658-33226-6 ; 978-3-658-33225-9
10.1007/978-3-658-33226-6_3
-
Olbrich, Natalie:
Experience Design using the example of culinary tourism.
2020
Veranstaltung: ATLAS SIG meeting Gastronomy and Tourism: „The dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world”, 12.-15. Feb. 2020, Angers, France.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung, Vortrag)
-
-
-
Olbrich, Natalie:
Kulinarik im Tourismus.
2019
Veranstaltung: 23. Jahrestagung der Deutschen Gesellschaft für Tourismuswissenschaft e. V. (DGT). "Zukunft des Tourismus im ländlichen Raum", 14. bis 16.11.2019, Technische Hochschule Deggendorf.
(Veranstaltungsbeitrag: Kongress/Konferenz/Symposium/Tagung, Vortrag)
-
-
-
|